Het Annahuis beschikt over verschillende zalen, geschikt voor diverse bijeenkomsten. Wij helpen u graag om uw keuze voor een passende zaal te bepalen.

Onderstaand kunt u de zaal zelf reserveren.

 

Benedenzaal

De grote benedenzaal is in zijn geheel of in delen te huren. Uitermate geschikt voor het houden van grotere of kleinere vergaderingen, het geven van cursussen maar ook voor bijeenkomsten, inclusief een lunch of koffietafel. De grote zaal, in zijn geheel, heeft een capaciteit voor max. 130 personen.

Uitvaart

Deze zaal leent zich er ook voor om een uitvaartbijeenkomst te houden. Geschikt tot 60 personen waarbij het dan mogelijk is dat de opbaring in de andere naastgelegen zaal plaats vindt. Als de uitvaart vanuit de Plaskerk plaatsvindt kan deze zaal ook gebruikt worden voor het condoleren en/of het elkaar ontmoeten na de plechtigheid.

 

Huurprijzen
Combinaties zijn natuurlijk mogelijk.

Huurtarieven zijn per dagdeel.

  • Grote benedenzaal: In zijn geheel € 125,=
  • Grote zaal + 1 kleine zaal € 90,=
  • Middenzaal € 75,=
  • Kleine benedenzalen apart per zaal: € 37,50
  • Bovenzalen: Zowel de grote als de kleine zaal € 37,50
  • Cultuurzaal: Met gebruik van tribune € 70,= en zonder € 55,=
  • Inloopzaal: € 35,=
  • Recreatiezaal: € 35,=
  • Barruimte: € 35,=

Voorlopig zijn we genoodzaakt 10 % energietoeslag op de huurtarieven te berekenen i.v.m. de extreem hoge energietarieven. 

Bovenzalen

 

Boven bevinden zich een grotere en een kleine vergaderzaal. Respectievelijk geschikt voor 20 en 8 personen.
Huurprijs van de  grotere of de kleine zaal zijn € 37,00 per dagdeel.

 

Cultuurzaal

 

Het Annahuis beschikt ook over een theater- filmzaal met tribune. Er kunnen maximaal 60 personen in deze zaal. Ook het filmhuis Raalte vertoont in deze zaal zijn filmvoorstellingen.
Huurprijs: Met gebruik van tribune € 70,= en zonder € 55,= per dagdeel.

Recreatie zaal

Beneden is er ook nog een zaal, waar creatievere bijeenkomsten kunnen worden gehouden, maar ook voor toneel-, muziek- en/of theaterlessen is deze zaal zeer geschikt.

Naast de recreatiezaal bevindt zich een kleine ruimte met een gezellige bar. Even lekker bijkletsen, hangen op de bank of op barkruk aan de bar? Dat kan prima in deze ruimte.

Inloopzaal


De gezellige inloopzaal bevindt zich naast de cultuurzaal en heeft zicht op de winkelstraat. Deze zaal is uitermate geschikt om op de een of andere manier met elkaar bij te praten, maar kan ook prima als vergaderzaal worden gebruikt. Huurprijs Inloopzaal: € 35,= per dagdeel

Huurprijs: Recreatiezaal: € 35,=  of Barruimte: € 35,= per dagdeel

Om de recreatie zaal te bespreken kunt u contact opnemen met  de beheerster.

Email: annhuis@pknraalte.nl